Teknoloji

Ankara’da özel lise arayışına son: Ceceli Okulları

Çocuklarımız geleceğimiz, emeğimiz, endişemiz, gururumuz, tebessüm ve şaşkınlığımız, değerlerimiz ama hepsinden öte umudumuz. Onların geleceği için gözümüzün arkada kalmayacağı bir tercih yapmamız gerekiyor. Çocuklarımızın kendi gelecekleri için iyi bir eğitim alabilecekleri doğru okulu seçmemiz çok önemli. Özel Ceceli Lisesi kurulduğu 2000 yılından beri anne babalara güven veren, gelecek umutlarını daha da yeşertmek için çalışan, sunduğu eğitimle, akademik başarı ve sosyal faaliyetlerde kendini kanıtlamış bir eğitim kurumudur.

Dinamik Eğitimci Kadro

Özel Ceceli Lisesi Ankara’da yer alan tüm özel okullar arasında vizyonu ve hedefleriyle farkını hissettiriyor. Öğrencileri yakından tanıyarak, yeteneklerini keşfederek, onlara kariyer yolculuğunda doğru adımlar atmayı öğretmek için çabalayan okul, gücünü dinamik eğitimci kadrosundan alıyor. Alanında uzman, deneyimli, özverili, yenilikçi ve gelişimci, manevi değerlerine bağlı, dinamik eğitimci kadrosu ve öğrenci koçluğu sistemiyle, dünyaya yön verecek geleceğin liderlerini yetiştiriyor.

Eğitimde Teknolojik Altyapı

Ankara özel lise alternatifleri arasında aileler tarafından güvenilen ve tercih edilen okulların başında gelen Özel Ceceli Lisesi, ferah fiziki mekanları, teknolojik altyapısı, akıllı sınıf sistemi, bilgisayar destekli eğitim, fen laboratuvarları, sosyal kulüpleri ve spor salonları ile gelişen teknolojiyi tanıyan, araştıran ve sorgulayan öğrenciler yetiştiriyor.

Yabancı Dil Eğitimi

Her geçen gün uzaklıkların azaldığı geleceğin dünyası çok dilli ve çok kültürlüdür. Özel Ceceli Lisesi, sistemli yabancı dil eğitimiyle öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlıyor. İleri düzeyde yabancı dil eğitimiyle öğrenciler vizyon kazanıyor. Yabancı dil yeterliliği sayesinde çocuklar dünya üzerindeki sınırları aşıyor.

İstenilen Üniversiteye Emin Adımlar

Ankara özel lise okulları arasında iddialı olan Özel Ceceli Lisesi’nde öğrenci koçluğu ile öğrenciler kariyer hedeflerini seçer, bu yönde üniversiteye hazırlanır. Kişilik ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek doğru meslek seçimi yapmaları sağlanır. Seçilen mesleğe göre akademik olarak ve sınava yönelik eğitim planlaması oluşturulur. Ceceli Okulları’nda YGS-LYS için düzenlenmiş sistemli-planlı etüt programları uygulanır. Öğrencilerin başarı takibi sayesinde dershaneye gitmesine ihtiyaç duyulmaz.

Özel Ceceli Lisesi, çocuğunuzun geleceği için doğru tercih! Gözünüz arkada kalmadan, güvenle adım atabileceğiniz kurumumuzdaki erken kayıt avantajlarını kaçırmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir