Teknoloji

Vivi ile karşılaştırmalı araç kiralama devri başladı!

Araç kiralamak mı istiyorsunuz? Sizi Vivi ile tanıştıralım! İnternetten yemek sipariş eder gibi araba kiralayabilirsiniz. İster iş seyahati, ister tatil, isterseniz günlük ya da aylık kullanım için bütçenize uygun araç kiralama seçenekleri karşılaştırmalı araç kiralama sitesi Vivi’de.

Vivi’yi Vobot, All Good ve Smart Offers gibi benzersiz özellikleri sayesinde diğer araç kiralama sitelerinden kolaylıkla ayırabilirsiniz. Tüm bu özelliklerin detaylı açıklamalarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Vobot

Vivi Vobot’u küçük bir yapay zeka sistemi olarak nitelendirebiliriz. Google’un botlarına benzer şekilde çalışır. Tıpkı bir örümcek ağı gibi web sitelerini tarayıp içeriklerini toplar, araç kiralama firmalarının web sitelerini ve anlaşmalı olduğu diğer acente sitelerini tarayıp en uygun fiyatları listelemek üzere analiz eder.

All Good

  • Bayramlar ve özel günler için gün ve ücret bilgisi hesaplama
  • İstediğiniz nokta için hizmet ve ücret bilgisi sorgulama
  • Talep ettiğiniz araç müsait mi, ne zaman gelir ve size ne zaman teslim edilir
  • Tüm firmalarla gerekli sözleşmeler eksiksiz olarak yapılır
  • Sözleşme maddeleri şeffaf, açık ve nettir
  • Uygun durumdaki araçlar ile ilgili bildirim alırsınız
  • İhtiyaç duyduğunuz an uygun durumda araç yok ise en kısa süre hesaplanır ve sizinle paylaşılır
  • Araç fiyat tablosu ve sezonlar sizinle paylaşılır, buna göre bütçenizi ayarlayabilirsiniz
  • Değişiklik ve iptal hizmetleri tamamen ücretsizdir

Smart Offers

Tarih ve lokasyon ile arama yaptığınız taktirde arama yaptığınız lokasyon ve tarihlere göre size en yakın fırsat seçeneklerini sunan akıllı bir yazılım teknolojisidir. Her araç ile birlikte fırsat olarak sunulmaktadır.

Ayrıca arama formunda “esnek tarih” seçeneğini işaretlerseniz, aradığınız tarihlere yakın 49 farklı varyasyona göre arama yapar ve sizi yönlendirir. 1 saniyeden kısa bir süre içinde tüm fiyatlara erişmiş olursunuz. Ek olarak daha fazla araç müsaitliğini görmenize de yardımcı olur.

Web sitesi üzerinden fiyat alma ve kiralama işlemleri için hiçbir ek ücret talep edilmemektedir. Rezervasyon yapmadan önce, eğer daha uygun fiyatlar bulduğunuzu düşünüyorsanız “Vobot’a Bildir” düğmesine tıklayarak belirttiğiniz fiyatı analiz etmesini sağlayabilirsiniz.

Araç kiralama fırsatları ilginizi çekiyorsa hemen şimdi vivi.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Vivi hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda yer alan 3 dakikalık tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir