Yaşam

2017’nin Trend Saç Renkleri

Saçınızdaki değişimi 2017’nin trendlerine uygun olarak yapmak istiyorsanız bu yazı sizin için!

Bildiğiniz gibi trendler, öne çıkan stiller her sene farklılık gösteriyor. Eğer her zaman modern bir görünüme sahip olmak istiyorsanız 2017 yılında trend olmaya başlamış saç renklerine bir göz atmanızı öneririm.

1). Ecaille
Eğer ombreyi seviyorsanız bu yöntemi de seveceğinizden emin olabilirsiniz.
Hepimizin bildiği gibi ombre 2015 yılının starıydı. 2016 yılında ise sahneyi Ecaille yöntemi ile paylaştı. 2017 yılında ise Ecaille yani ışıklandırma yöntemi ombrenin önüne geçti.

Peki, nedir bu Ecaille yöntemi?
Eski adı ile ışıklandırma olan bu yöntemi aslında hepimiz tanıyoruz. Temel amacı bu işlemi uygularken doğallığı kaybetmemek. Yumuşak karamel tonları arasına katılan altın tonları hem saçı ışıl ışıl hem de canlı gösteriyor. Bu araya atılan ışıltı sadece saçın ucunda kalmıyor. Diplerden de inen renkler oluyor. Eğer yeni sezonda stilinizi yenilemek istiyorsanız Ecaille trendini düşünebilirsiniz.

  

2). Küllü Sarı
Küllü ya da dumanlı olarak olarak geçen bu saç rengi parlak, platin ve açık sarı saç renginden sıkılanlar ama aynı zamanda sarıdan da vazgeçemeyenlerin imdadına yetişiyor.

  

3). Koyu kahverengi
Klasiklerden vazgeçemiyoruz.
Doğal görünümü seviyorsanız bu yılda koyu kahverengini tercih edebilirsiniz. Üstelik bu tercihiniz ile hem asil hem de trend görüneceksiniz.

4). Bakır
Iddialı, dikkat çekici ve seksi…
Özellikle beyaz tenli – renkli gözlüyseniz ve içinizde ufakta olsa bir değişiklik yapma isteği var ise bakırı denemenin tam zamanı.

2017 yılının trend saç modelleri için tıklayın!

The post 2017’nin Trend Saç Renkleri appeared first on Handan Yaşar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir