Yaşam

2017’nin Trend Saç Modelleri

 

Baharın gelmesi, havaların ısınması ve güneşin kendini daha çok göstermeye başlaması ile birlikte hepimiz sert geçen kış günlerini unutmaya başladık. Tatil planları yapılmaya başlandı. Hafta sonu farkettiğim üzere AVM’lerden biraz uzaklaşıp kendimizi dışarı attık. Hayatımız birden neşe ile dolarken; tatilin, yazın gideceğiniz yeni yerlerin heyecanını yaşarken kendinizi de yenilemek isteyebilirsiniz. Eğer konu yenilenmek ve tarz değişikliği ise tabiki ilk adım saçlardan oluyor. Yaza trend bir görüntü ile girmenin ip uçları için 2017’nin Trend saç modellerine göz atabilirsiniz;

1) Etkileyici Lob

Çene hizasında olan Bob saç kesiminin uzun versiyonu olan Lob saç kesimi, 2017’nin trend saç modelleri arasında yerini aldı. Yeni olmayan bu model patlama yaptığı 2016’nın ardından popülaritesini hala devam ettiriyor.  Bu romantik ve kadınsı görünümü elde etmek için öncelikle saçlarınızı omuzlarınızda ve katlı kestirmelisiniz. Ardından iri saç maşası ile uçlarında düzensiz dalgalar yapmanız gerekmektedir. Bana yakışır mı diyorsanız her yüz şekli ile uyumlu olduğu için tedirgin olmadan bu kesimi ve modeli kullanabilirsiniz.

2) Kâkül

Yeni tarzınız ile herkesi şaşırmak istiyorsanız her zaman olduğu gibi yine imdadımıza kahküller yetişiyor. Üstelik bu yılın trendleri arasında. Her yüz şekline kolaylıkla yakışmadığı için çok az kişi cesaret edebilse de artık bunun da kolayı var. Her saç rengine uygun ve çeşitli  modellerde takma kahküller bu sıralar çok kullanılıyor. Bu şekilde kullanmak istemeseniz bile saçınızı kestirmeden önce takma kahküller yardımı ile yüzünüze en uygun modeli bulabilirsiniz. Özellikle uzun bir yüzünüz var ise ve alnınız genişse bence kahkül kestirmeyi bir an önce düşünün.

3) Salaş dalgalar

80’lerin etkisi saç trendlerinde de karşımıza çıktı. Doğal, kabarık dalgaları 2017’de sıklıkla göreceğiz. Saçınız kıvırcık ise bu sene yaşadınız. ???? Ama değil ise bu trende ayak uydurmak için biraz uğraşmanız gerekecek. Sürekli saçınızı maşanın sıcağına maruz bırakmamak için akşamdan saçınızı sarmanızı öneririm.

4) Ensede Atkuyruğu

Düzenli görünmeyen, ensede toplanmış hafif dalgalı bu model 2017’nin trend modelleri arasında. Uğraş gerektirmeden saçı omzunda ya da daha uzun herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bu at kuyruğuna,  saçınızın önünden ya da kulak hizanızdan birkaç tutam saç çıkararak daha romantik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

5) Topuz

2-3 yıl önce moda olan balerin topuzları geri dönüyor. Bu sefer tek bir farkla; sımsıkı ve taranmış değil. Aslında 2017’yi genel olarak salaş, dağınık ve doğal olarak tanımlayabiliriz. O yüzden balerin topuzu da yapsanız biraz gevşek bırakmayı, saçınızın kenarlarından ince tutamlar çıkarmayı ihmal etmeyin.

The post 2017’nin Trend Saç Modelleri appeared first on Handan Yaşar.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir