Moda

Plastik Kaplı Valizler

Özellikle eşyalarının güvenliğine önem veren müşterilerimiz kırılmaz sert plastikten yapılan valiz türlerini tercih etmektedir. Değerli eşyaların güvenle saklanabileceği kilitli şifreli ve kırılmaz özelliklerdeki valizlerimiz ile güvenle yolculuk yapabilirsiniz. Keyifle yolculuk yaparken aklınız bavullarınızda kalmasın diye tasarlanmış son derece kullanışlı plastik kaplı valizlerimizi sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Birçok ürünümüz kırılmazlık testinden geçmiştir, ürün detaylarında da bulabileceğiniz test videoları ile güvenilir valizlerimizin ne kadar sağlam olduğuna tanıklık edebilirsiniz.

Bilhassa havayolu ile ulaşım tercih eden müşterilerimizin valizlerinin güvenliği hakkında endişeleri olmaktadır. Fakat kırılmaz dayanıklı valizlerimiz ile aklınız valizinizde kalmadan gönül rahatlığıyla seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca kırılmaz valizlerimizde 2li, 3lü ve 4lü valiz seti seçeneklerimiz de bulunmaktadır.

Çekçekli valizlerimizde 360 derece dönebilen tekerlekler sayesinde valizlerimizi ister düz olarak isterseniz de yan olarak sürebilir, pratik ve kolay kullanım ile seyahatlerinizi keyifli hale getirebilirsiniz.

Dilediğiniz renklerde bulabileceğiniz valizlerimizden plastik kaplı olanlar için de cazip renkler ve baskılar bulunmaktadır. Dilerseniz şehir temalı baskılarla bir gezgin olduğunuzu herkese gösterebilir dilerseniz de çılgın temalı baskılarla tarzınızı seyahatlerinizde dahi yansıtabilirsiniz.

Çok uygun fiyatlar ve çok avantajlı cazip promosyonlara ulaşabileceğiniz internet sitemizde dilediğiniz renklerde, ebatlarda, baskılarda, modellerde, fiyatlarda ve özelliklerde valizlerimizi inceleyebilir karşılaştırma yapabilir ve sipariş verebilirsiniz. Daha sonra seyahatinize çıkmadan önce tek yapmanız gereken şey valizlerinizin kapınıza kadar gelmesini beklemek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir