Yaşam

Estetik Doktoru Ömer Bulut

Estetik cerrahi kliniğimiz ile yıllardır sizlere hizmet vermeye devam ederek ne kadar başarılı olduğumuzu bir daha kanıtlamış durumdayız. Özellikle işinde başarılı uzmanımız Ömer Bulut en büyük referansların sahibi olarak estetik cerrahi ve ameliyatsız estetik olarak her branşta sizlerin yanında olmaya devam edecektir. Özellikle bayanların yakından takip ettiği ve güzelliklerine güzellik katmak istediği her alanın bulunuyor olması kendini ayırt eden özellikleri arasında yer alır.

Son zamanların en çok tercih edildiği saç ve kaş ekim operasyonlarının yanında birde sakal ve bıyık operasyonları da yer almaktadır. Bayan ve erkek ayırt edilmeksizin her kişi için uygulanabilen bir operasyon çeşididir. Kliniğimizi zirvede tutmayı başaran Ömer Bulut özellikle yaşlanma belirtileri olarak bilinen çökme ve yüz sarkmalarını en doğru tekniklerle uygulayarak kişinin daha sağlıklı ve doğal görünmesini sağlamaktadır.

Tercih edebileceğiniz alanlar içinde yer alan meme estetiği, karın estetiği, boyu, yüz ve benzeri durumlarda birde dolgu ve botox ile sizleri baştan yaratabilir. Uzman çalışan kadrosu ve en son teknolojiye ait operasyon malzemelerinin kullanıldığı kliniğimizin ayrıntılarını resmi internet sayfasından takip edebilirsiniz. Randevu talepleriniz için Ömer Bulut operasyonları, tamamen kişiye özel yapılarak yüz ve vücut hatları göz önünde bulundurulduktan sonra işlem uygulanmaktadır. Dudakların daha dolgun durması, dudak yırtıklarının giderilmesi ve en önemlisi de yara izlerinin bile ortadan kaldırılması mümkündür. En başarılı ve doğal görünümlerin tek adresiyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir