Yaşam

Liste 10: İddialı Dudakların Sırrı Rujlar

 

Çarpıcı görünmenin anahtarı her ne kadar dudaklarsa, dudakların bu vurcu etkisini pekiştiren de rujlardır. Iddianıza iddia katmanız için en iddialı 10 ruju listeledik.

1. Shiseido Rouge Rouge

“Red is the first red” sloganı ile 16 farklı kırmızıyı sunan Shiseido’nun yeni ruju Rouge Rouge, hem dudakları nemli tutuyor hem de uzun süre kalıcı etkisi ile hep taze bir görünüm veriyor.

2. Mac Mineralize Rich Lipstick

23 farklı renk seçeneği ve maksimum nemlendirme özelliğiyle Mac Mineralize Rich Lipstick, anında dudakları besleyen hafif formüllü bir ruj. Aynı zamanda içeriğindeki 77 mineralli formül, dudağı beslemenin yanı sıra pürüzsüzleştiriyor ve çatlakları kapatıyor.

3.  Nars Semi Matte Lipstick – Jungle Red

Mat rujlara alışamayanlar ama trendleri de takip edenler için yarı mat özellikli ve dudaklara kadifemsi bir görünüm veren Nars’tan Semi Matte Lipstick – Jungle Red.

4.  Dior Ruj

Mango yağı özü ile 16 saat kesintisiz dudak bakımı ve baştan çıkarıcı etkisi ile Dior serisi…

5. Guerlain Guerlain KissKiss Lip Colour 340 Ruj

Guerlain Guerlain KissKiss’in hem uzun süre kalıcı etkisi hem de dudakları dolgun gösteren özel içeriği sayesinde etkileyici dudaklara sahip olabilirsiniz.

6. Smashbox Be Legendary Lipstick

Hem ipeksi hem de mat bitiş; ikisi bir arada!
Içerisindeki vitamin ve antioksidanlar sayesinde dudaklarınız her zaman nemli kalır.


7. Estee Lauder Ruj

Estée Lauder’ın yeni mat ruj koleksiyonu ile özgüveninizi tazeleyin.

Zengin mürdüm tonlarından alımlı portakal tonlarına kadar uzanan geniş renk seçeneği sunan bu koleksiyon, yüksek pigment içeren dokusu sayesinde tek uygulamada yüksek performans sağlıyor ve dudaklarınızın belirgin tonlar ile öne çıkmasına yardımcı oluyor.

8. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Ruj N°1 Ruj

 Yves Saint Laurent Pur Couture Metal Shine Ruj dudaklarınızı nemlendirirken aynı zamanda mükemmel bir ışıltı sağlar. Uzun süre kalıcı, canlı renkleriyle makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.

9.  Sisley Ruj

Doğal ve mükemmel görünüm…
Marifetli Sisley ruj ile hem dudaklarınızın kuruluğunun önüne geçmiş olursunuz hem de dudaklarınıza mükemmel bir dolgunluk kazandırabilirsiniz.

10. Bobbi Brown Creamy Lip Color Pale Mauve Ruj

Bu yenilikçi ruj  görkemli renkleriyle ve hafif- kremsi ışıltısı ile ince çizgilerin görünümünü azaltırken dudakların anında ve uzun süreli nemlenmesini sağlar.

The post Liste 10: İddialı Dudakların Sırrı Rujlar appeared first on Handan Yaşar.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir