Yaşam

Hayata Bir Doz Parlaklık

 

Genelde hem kıyafetlerimde sadeliği hem de makyajımda mat tonları  tercih etsem de sanırım her yerde gördüğüm ışıltı beni de etkisi altına aldı. O yüzden yavaş yavaş ve kendimi alıştıra alıştıra ışıltıları ve parlak parçaları hayatıma almaya başladım.

İlk aşama sezonun en trend parçalarından bir portföy çanta aldım. Hatta bu çanta benim kendime yeni yıl hediyemdi. Normalde büyük çantalar kullanmayı pek sevmem ve bu boyutta bir çok çantam var. Ama hepsi sade ve tek renk. O yüzden Hotiç’den aldığım üzeri gri, simli şeritli bu çanta değişiklik için ilk adım oldu.

Bunun yanı sıra yeni bir ürün ile tanıştım. Yine uygulandığında gözlere parlaklık veren bir ürün. Yani hayatıma bir doz parlaklık katan ürünlerden bir tanesi. ????

Bana hediye gelen bu far toz göz farına alternatif oldu benim için. Alışılmışın dışında bir görünüm sağlıyor. Fotoğraftaki rengin dışında yeşil ve gold renkleri var ve sürüldüğünde metalik bir etki veriyor. Makyajımda mat rujlar ve sadece bir eyeliner tercih ederken bu pratik far yüzüme yeni bir renk verdi.

The post Hayata Bir Doz Parlaklık appeared first on Handan Yaşar.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir