Yaşam

Elele AVON Kadın Ödülleri

 

Birebir içerisinde olduğum için rahatlıkla takip de ettiğimden Avon’nun sosyal sorumluluk projelerini her zaman takdir ediyorum. Hatta #kafayataktik sloganı ve hashtag’i ile başlattığı meme kanseri farkındalık çalışmasının bir uzantısı olan pembe saçımı hala ara ara kullanıyorum. ???? Bugün bahsetmek istediğim ise bugün 3.sü düzenlenen Avon ve Elele dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen Elele AVON Kadın Ödülleri…

 

 Sunuculuğunu Mirgün CABAS’ın üstlendiği gecede 2016’nın en başarılı ve ilham veren kadınları ödüllendirildi. Açılış konuşmasını yapan Elele Dergisi Yayın Direktörü Ferhan Kaya “Biz bu dünyaya yaşamı ayakta tutmaya, hayatı güzelleştirmeye geldik. Bugün burada ödül alacak kadınlar gibi… Sanatla, sporla, yazılarıyla, haberleriyle, şarkıları, dizileri, sağ duyularıyla dünyayı güzelleştiren kadınları heyecanla izleyeceğiz. Ve bir kez daha inanacağız ki; Dünyayı kadınlar kurtaracak” dedi.

 

Oyuncu dalında ödül kazanan Burcu Biricik aynı zamanda koyu turkuaz renginde kıyafeti, aşırıdan uzak makyajı ve doğal bırakmayı tercih ettiği saçı ile de herkesi kendine hayran bıraktı.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir