ModaYaşam

2017 Model Tesettür Gelinlik Modelleri

2017 model tesettür gelinlik modelleri kelimenin tam anlamıyla renk renk, desen desen. Kabarık gelinlik modelleri tesettürlü hanımların da ilgisini çekiyor. Bele kadar oturan belden itibaren kat kat kumaşlarla, şifonlar, tüller ve dantellerle kabaran etekler her genç kızın rüyası. Her genç kız hayatının bir yerinde pamuk prenses, sindirella, rapunzel ya da uyuyan güzel olmak istemez mi. Genç kızlar çocukluk hayallerini kabarık gelinlik elbiseleriyle doyuruyorlar. Beyaz rengin hükümranlığını kaybettiği son yıllarda gelinlikler kırık beyazdan tutun sarıya, pembeye, şeftali rengine hatta maviye kadar tüm ara tonlarda çalışılıyor. Çok uçuk bir gelin olup düğün gününüz unutulmasın istiyorsanız yapacağınız şey fuşya tarlatanı olan bir gelinlik seçmek. İşte oldu. Kimse sizi unutmayacak.
Miss defne markasının tesettür gelinlik modellerini mutlaka ziyaret edin. Her türlü alternatif aksesuar tercihleriyle geniş bir seçenek çerçevesi oluşturan miss defne hayallerinizi gerçekleştiriyor.
Gelinlik alırken dikkat etmeniz gereken şey rahatlıkla beraber sunulan şıklıktır. Provalarda sıkı olan, sizi rahatsız eden bir gelinlik uzun saatler üstünüzde durunca daha rahatsız edici hale gelip en güzel gününüzü mahvedebilir. Miss defne özel dikkatle hazırlanmış modellerini en rahat hale getirerek size sunuyor. Tesettür gelinlik deyince akla gelen bolerolar bu yıl yerini kaşkorşelere bırakmış halde.
Gelinliğinizin boyunu yaptırırken uzun topuklu gelinlik ayakkabınızı düğün gününüzün ilerleyen saatlerinde rahat bir ayakkabıyla değiştirmek isteyebileceğinizi hatırlayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir