Firmalar

Masa Bayrakları Sektöründe Lider Firma – Bayraklar Dünyası

Bayraklar dünyası olarak sizlere profesyonel masa bayrakları ürünlerini üretiyoruz. Konusunda uzman olan elemanlarımız ile standart ölçülerde üretimlerini yapmaktayız. Masa başlarında daha çok kullanılmasının yanı sıra kişilerin hem makamlarını temsil etmekte hem de bulunduğu kurumun önemini anlatmaktadır. Bu bakımdan dolayı birçok işyeri tarafından tercih edilen biri ürün haline gelmiştir.

Masa üstünde diğer aksesuar ile şık bir duruş sergilemesinin yanında masa bayrakları masada oturan masa sahibine ayrı bir statü kazandırmaktadır. Kurumumuz masa bayrağı ürünlerimizde garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Masaların sağ veya sol köşelerinde bulunmasının yanı sıra Türk bayrağı ile kurum ve kuruluşlarda, derneklerde, fuarlarda ve daha birçok alanda kullanımları yaygındır. Bu bakımdan dolayı sizlerin isteğiniz üzerine ikili, üçlü, dörtlü veya beşli masağı olarak da üretimlerimiz bulunmaktadır. Yabancı ülke bayrakların yanında durmasının yanında kurumlarda müdür odalarında olabildiği gibi şef sorumluların masalarında da yer almaktadır.

Masa Bayrakları ve Fiyatları

Masa bayrakları ürünlerimizde misafirlerin ve ziyaretçilerin ilk dikkatini çeken ürün olmuştur. Çünkü bu ürünler masaların üzerinde diğer aksesuar ürünlerine göre daha çok dikkat çekmektedir. Simge olmanın yanı sıra şirketlerin ve firmaların reklam objesi olarak önemli bir yere sahip olmasının yanında çeşitli şekillerde üretilmektedir. Özellikle farklı ebatları içerisinde bulunan masa bayrakları oldukça önemli bir portatif ürününe sahiptir. Parlak atlas saten kumaşında üretilmesi ile dijital baskı ve serigrafi baskı ürünleri kullanılmaktadır. Şirket tanıtımı ve fuarlarda olduğu gibi toplantılarda daha çok ön planda yer almaktadır. Bu bakımdan dolayı masa bayrakları ürünlerinde standart ölçülerde olabildiği sizlerin istemiş olduğunuz ölçülerde de yapılabilmektedir. Daha çok 15×22,5 cm özelliğinde olan ürünlerimizde 8×30 cm ile 10×30 cm uzunluğunda görülmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir