Sağlık

Lazerler Diş Beyazlatma

Gülmekten ve konuşmaktan utanıyor sarı dişlerinizi sergilemekten çekiniyorsanız mutlaka bir tedavi uygulamaya başlamalısınız. Herkesin hayalinde bembeyaz bir gülümseme vardır. Ancak sarı dişler bu hayalin gerçekleştirilmesine engel olmaktadır. Sarı dişlerinizden şikâyetçi olabilirsiniz. Ama bunu tedavi etmek elinizde çünkü gelişen tıp çok kolay bir şekilde diş beyazlatmayı sağlayan yöntemler sunuyor.

Diş beyazlatma alanında kullanılan pek çok yöntem var. Ancak en etkili yöntem lazer kullanılarak dişlerin beyazlatılmasıdır. Lazer dişlerin sadece dış tabakasını değil, iç bölgelerinde de nüfuz ettiğinden çok etkili bir beyazlık sunuyor. Lazerle diş beyazlatma yöntemi tercih edileceği zaman mutlaka alanında başarılı ve kaliteli olan bir merkez tercih edilmelidir. Bu tip merkezlerde lazerle diş beyazlatma işlemi konusunda deneyim sahibi olan diş hekimleri bulunur.

Lazerle diş beyazlatma işlemine başlamadan önce tedavi olmak isteyen kişi muayene edilir ve dişlerinin sararma derecesi ölçülür. Dişler ciddi derecede sararmış ise seanslar arttırılır. Ancak çok az bir diş sararması varsa tek seansta dişlerin beyazlatılması mümkün olur. Beyazlatma yapılacak merkezlerde yapılan temizliğin ardından yapılan beyazlatma işlemi daha ekili sonuç verecektir. Dişler temizlendikten sonra lazerle diş beyazlatma işlemine geçilir. Öncelikle dişlerin tüm yüzeyine bir jel sürülür. Bu jel dişlerin lazer ışınının etkisi ile beyazlamasına olanak sağlamaktadır. Jel tabakası sürüldükten hemen sonra lazer ışınları belli bir süre ile dişlerin üzerine tutulur. Jel lazer ışını ile birleştiğinde dişlerdeki sarı tabakayı yok eder ve dişlerin beyazlığını ön plana çıkarır. Dakikalar içinde sonuç veren bu yöntem günümüzde pek çok kişinin ilk tercihi haline gelmiştir. Diş beyazlatma ile ilgili daha çok bilgi edinmek için lazerle diş beyazlatma adresi ziyaret edilebilir ve yöntemler ile ilgili daha detaylı bilgi alınabilir.Lazerle diş beyazlatma yapmadan önce dişlerin temizletilmesi önerilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir