Moda

2018 Kışına Damga Vuracak Trendler

Konfor açısından bakıldığında rahatlığın ön plana çıktı kış modasında şişme montların hâkimiyeti dikkat çekiyor. Kadın ve erkek giyiminin öne çıkan üst giyim seçenekleri arasında yer alan montlar,
• Kısa
• Uzun
• Kemerli modelleri
• Canlı renkler ile fark yaratıyor.

Sıcak ve konforlu bir kış için siz de tercihlerinizi renkli anorak montlardan yana kullanabilirsiniz. Genişleyen kalıpları ve özellikle artan konforları ile sizi rahat bir kışa hazırlayacak olan montlar yine canlı renklerdeki aksesuar seçenekleri ile de takım yapılabilir. Gelecek kış sezonunun renginin lila olduğunu alışveriş yaparken aklınızdan çıkarmayın. Siz de mor ve lila tonlarının hayatınıza katacağı enerjiden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Kadifenin Önlenemeyen Yükselişine Siz de Eşlik Edin
Canlı, dinamik ve sıcak kalmanızı sağlayacak olan kadife kumaşın etkisinin her yerde görülebileceği kış modası sizi sıcaklığı ile saracak ve baştan aşağı kadife rahatlığının içine sokacak. Bileğe kadar uzanan elbiselerden pantolonlara, gömleklerden aksesuarlara kadar bu kış kadifeye doyacağınızdan emin olabilirsiniz. Rugan ve vinil kumaşların eşlik ettiği kadife parçalı tasarımlar ile siz de modern ve canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Dolabınızda yapacağınız ufak değişiklikler ve yenilikler bu akımdan yararlanmanızı sağlayacak. Sizi gündüz seçeneklerinden gece gezmelerine kadar farklı yerlerde karşılayacak olan deri ve ışıltılı model seçenekleri ile kısa zamanda ardı arkası kesilmeyecek partilerin en çok aranan ve konuşulan ismi olabilirsiniz.
• Vücut hatlarını belli etmeyen
• Simli, pullu ve payetli elbise ve ceket seçenekleri ile siz de tarzınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Evcil Hayvan Temaları İle Eğlenceli Bir Kış Sizi Bekliyor

Bu sezonun en önemli temasının evcil hayvanlar olduğunu duymayan kalmadı. Aksesuar seçeneklerinden üst giyim modellerine kadar kullanılan hayvan görselleri ve leopar desenler Avrupa sokaklarındaki yerini şimdiden almış durumda. Siz de bu temaya eşlik etmek istiyorsanız o zaman tercihlerinizi leopar desenlerinden ve kedi temalı ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Soğuk ve karlı günlerin kapımızı çalmak üzere olduğu bugünlerde dolabınızda gereken düzenlemeleri yapabilir ve eksiklerinizi belirleyerek hafta sonunuzu alışverişe ayırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir