FirmalarGündem

Adımanyan usulü çiğköfte bayiliği nasıl alınır?

1999 senesinde ilk iş yerlerini açarak sektöre atılan Hacıalioğlu Çiğ Köfte, sektörün öncüleri arasındadır. Kısa vakitte büyüyerek müşterilerin ilgiini çekebilmeyi başarmıştır. Steril ortamda ürettiği çiğköfteler ile Türk damak keyfini en iyi şekilde yansıtmaktadır. Üretim amacıyla lüzumlu olan bütün belgelere sahiptir.

Temiz, hassas ve özverili çalışmaları ile uzun seneler işini yürütebilmiştir. Geleneksel lezzetimiz olan çiğköfteyi Adıyaman usulü yapan Hacıalioğlu Çiğ Köfte, sektörün öncüleri arasında bulunur. Çiğköfte yapımında kullandığı bulgur, salça ve baharatlar en iyi yerlerden temin edilir. Hacıalioğlu, çiğ köfte içersinde birbirinden lezzetli baharatlar kullanmıştır.

Yeşillikler steril koşullarda temizlenir, servise sunulur. Hacıalioğlu, çiğköftenin yanında sunulan acı sos kendisine has tarifleri ile hazırlanır. Sadece bu sosu tatmak amacıyla bile gidenler vardır. Adıyaman çiğköfte bayiliği veren firmalar arasında olan firma, daha çok kitleye ulaşmayı gayelar.

Girişimcilerin önünü açmak isteyen firma bayilik verir. Girişimcilere yeni iş kurma fırsatı tanıyarak kendi işlerinin patronu olmasını ister. Verdiği bayilikler ile yeni Piyasa kısmı yaratır. Hacıalioğlu, diğer firmaların aksine sizden isim hakkı istemez. Adıyaman çiğköfte bayiliği ile yeni bir iş kolu oluşturulmuş olunur. Böylelikle yatırımcı Hacıalioğlu deneyimlerini, lezzetini ve markasını kullanma hakkı elde eder. Firmanın var olan müşterisini de  kazanmış olur.

Hacıalioğlu Çiğ Köfte Avrupa standartlarında üretimi ve güler yüzlü ekibi ile pek çok kitleyi kendisine çekmiştir. Size bu firmadan bayilik alabilmek istiyorsanız, ilk olarak firmanın bayilik müracaat formunu doldurmanız gerekecektir. Doldurduğunuz müracaat formu neticesi sizinle görüşürler.

Görüşme olumlu geçerse, adıyaman çiğköfte bayiliği uyuşması imzkısmır. Bu adıyaman çiğköfte bayiliği sözleşmesi her iki firmanın da haklarını koruma altına almaktadır. Hacıalioğlu ilk günden itibaren sizin yanınızdadır. Size ve bayide çalıştıracağınız personelinize gereken pazarlama, sunum ve işletme eğitimi verilir. Bayilik bedelinin ne kadar bulunduğu konusu ile ilgili düşünce alabilmek amacıyla firma ile görüşmeniz gerekecektir. Hacıalioğlu  yardım etmeye gereksiniminiz olan her an sizin yanınızdadır. Donanımlı ve eksper ekibi ile yardımınıza koşar.

Bayilik sözleşmesi gerçekleştirdikten sonra yürütülecek reklam ve tanıtım kampanyalarını Hacıalioğlu  yapar. Bundan ötürü sizden bedel almaz. Açacağınız iş konumunun konseptinin firmanın konseptine göre tasarım edilmesi şarttır. Hacıalioğlu Çiğ Köfte , konsept düzenlemesinde yardımcı olur. Açılışa özel armağanlikler gönderilir.

Bu armağanlikleri satarak, ilk kazancınızı kazanabilirsiniz. Daha sonra firmanın gönderdiği mamüller ile birlikte kazancınız % 100 artacaktır. Firma mamüllerini gönderirken el değmeden poşetler. Vakumlu poşetlerle mamüller günlük ve taze olarak gönderilir. Sizde düşük maliyetle yüksek kazançlar elde edersiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir