Firmalar

Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve E- Ticaret Eğitimi

Bu yazımızda sizlere son zamanların en popüler eğitimlerden 3 tanesini anlatacağız…

Dijital Pazarlama Eğitimi

Web sayfası var ise veya yaptırılmak isteniyor ise üretmiş olduğumuz ürünleri dünyaya veya bulunduğunuz yerde sunmak istiyorsanız bu eğitime dijital pazarlama eğitimi  denmektedir. Eğitime her alandan kişiler katılabilir. İnşaat alanından mobilya üretimine kadar geniş kapsamlı olan hizmet veren kuruluşların geniş bir alana sunmak amacı ile eğitim verilmektedir. Firmamız dijital pazarlama eğitimi olarak  daha çok geniş alana ve kapsamlı olarak ilerlemiştir.
Kurumların internet üzerinden ürünlerini tanıtıp pazarlayabildikleri gibi bir çok alanda da sunabilirler. Bu konuda firmamız hizmet vererek her geçen gün yenilenmektedir. Eğitim süresince sizlerin ürünlerini web üzerinden pazarlayıp sunuyoruz. Sistemimiz müşteriye doğrudan iletişim bakımından avantaj sağlamaktadır. Kurum ve kuruluşların ürünlerini pazarlamak ve dünyaya bütün her yere yayıp pazarlamak bizim görevimiz olacaktır. Kişiler pazarlama konusunda çok dikkatli olduğu için bizde titiz bir şekilde davranarak internet üzerinden ürünlerinizi yayarak doğrudan kişiden kişiye aktarım yapıyoruz. Eğitim veren firmamız her kuruluşa ve çalışan yerlere açık olup geniş kapsamlıdır.

Sosyal Medya Eğitimi

Firmamız çok yönlü olarak her geçen gün yenilenmektedir. Hizmet vererek her alanda ilerlemeye devam ediyoruz. Bizim için eğitimin amacı sizlere sosyal medya ile ilgili tüm verileri aktarıp ön bilgi vererek öğrenmenizi sağlamak ve hayata geçirilmesi konusunda sizlere yardımcı olmaktır. Eğitim süremiz 3 ay olup her birey katılabilir. Eğitimde sosyal medyanın içeriğinden, öneminden ve  başarılı olmanın yolları hakkında bilgi verilip sizlere kurs sonunda sertifika verilmektedir.

Sosyal Medya Eğitimi konusunda yenilikler geliştirip sizleri daha çok aydınlatmaya devam etmekteyiz. Eğitim sürecimiz uzaktan eğitim olarak verilmektedir. Kişi bulunduğu yerden interneti olduğu zamanlarda katılabilir ve bilgi edinebilir. Siz değerli kullanıcıların anlamadığı konu hakkında tekrar bilgi verilmesi ve web üzerinde takılan yer olduğu zaman tekrar edebilmesi konusunda çalışıyoruz.

E- Ticaret Eğitimi

Firmamız eğitim vererek içeriğinde E- Ticaret hakkında olan tüm bilgileri aktararak, uygulamaları ayrıntılı bir biçimde öğreterek hayata geçirmeniz konusunda sizlere yardımcı olmaktır. Konu başlıkları çok kapsamlı olup tekrar bilgi verilmesi ve anlamadığımız bir konu üzerinde detaylı anlatarak bilgi vermek bizlerin amacıdır. Bu eğitimi alan kişiler E- Ticaret Eğitimi sertifikası olarak bir adım öne geçerek yeni iş arayanlar ve yeni mezun olanlar için çok uygun olacaktır.

Hedefimiz İngilizce ve Türkçe olarak uzmanlık sertifikasına sahip olmanız için bir adım önde olmanızı sağlar. Eğitim süresince sizlere daha yeni bilgiler aktararak sizlerin bu sertifikaya sahip olmanız için öncülük sağlamaktadır. Kurum ve kuruluşların bu eğitim sisteminden yararlanmaları adına hizmet vermekteyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir