Firmalar

Çiğköfte Bayiliği Denince Akla Onlar Geliyor

Kendinizi daha canlı ve fit hissetmek istiyorsan eğer Hacialioğlu çiğköfte’nin mutlaka tadına bakmalısınız. Hacialioğlu, insan sağlığına önem vererek üretim yapmaktadır. Tamamen doğal ve bitkisel ürünler kullanarak hazırlanan çiğköftelere piyasadan oldukça talep gelmektedir. Hacıalioğlu’nun ürettiği çiğköftelerde asla bulyon ve çin tuzu gibi katkı maddelerini bulunmamaktadır. Çiğköftenin içinde 14 farklı bitkiden meydana gelen özel bir karışım vardır. Üretimde kullandığı bulgur, salça ve baharatlar en iyi yerlerden alınır. Yeşillikler steril ortamlarda yıkanır ve sunuma hazırlanır. Hacialioğlu çiğköfte üretimde gerekli olan tüm belgelere sahiptir.

Türk damak zevki daha çok kitleye ulaştırmayı kendine hedef edinen Hacialioğlu, çiğköfte bayilik veren firmalar arasında ilk sırada yer alır. Alışılagelmiş lezzetlerimizden biri olan çiğköfteyi steril ortamda, el değmeden üretirler. Müşteri memnuniyeti amacıyla elinden geleni yapan Hacialioğlu sunumda hatasız olmayı hedeflemektedir. Sadık, güler yüzlü ve samimi ekibi ile bir dediğinizi kesinlikle ikiletmez.

Hacialioğlu, yeni sermayederlerin önünü açmak isteyen firma çiğköfte bayiliği verir. Yatırımcı yanısıra olup, her anlarında onlara destek veren Hacialioğlu çiğköfte, daha çok kitleye ulaşmayı gaye edinir. Verdiği bayilikler ile yeni Piyasa kısmı yaratır. Diğer firmalardan en büyük farkı çiğköfte yanısıra deva verir. Hacialioğlu vereceği bayilikten isim hakkı almaz.

Yatırımcı senelerin verdiği deneyimi, lezzeti ve markayı kullanarak kendi kitlesini oluşturur. Çiğköfte bayiliği alan yatırımcının kazançlı çıkması amacıyla elinden geleni yapar. Firmadan bayilik alabilmek amacıyla ilk olarak müracaat formunu doldurmanız gerekmektedir. Doldurduğunuz müracaat formunu firma yetki sahibileri inceleyip, en kısa sürede sizi ararlar ve görüşmeye çağırırlar. Eğer görüşme olumlu geçerse sizle bayilik uyuşması imzalarlar.

Çiğköfte bayilik anlaşması sayesinde her iki firmanın da kurumsal hakları koruma altına alınır. Çiğköfte bayilik anlaşmasından hemen sonra Hacialioğlu size her türlü desteği verir. Açmak dilediğiniz iş konumunun büyüklüğüne göre dekorasyon çalışmalarını başlatırlar.

Açacağınız yerin konumunun ve iç dekorasyonunun Hacialioğlu konseptine ideal olması önemlidir. Hacialioğlu çiğköfte ilk günden itibaren size gereken tüm desteği fazlasıyla verir. Size ve çalıştıracağınız personele pazarlama, işletme ve sunum eğitim verir. Bu eğitimler ara dehemmiyetlerde devam eder. Yardıma gereksiniminiz olan her anda firma yanınızda olacaktır. Alderhal eksper ve donanımlı şahıslari size yönlendirirler. Yürütülecek reklam çalışmalarını firma yönlendirir. Hiçbir bedel almadan bunu yapar. Firmadan alacağınız bayilik ile pek çok kazancınız olacaktır.

Hacialioğlu Çiğköfte Bayilik Şartları ile kendinize bir ticaret ağı oluşturup, daha fazla insana hitap edebileceksinizdir. Hacialioğlu çiğköfte açılışa özel armağanlar gönderir. Bu armağanlarin satışından ilk kazancınızı elde edersiniz. Daha ileri satışlardan kazancınızı % 100 artırabilirsiniz. Firma bayiliklerine gönderdiği mamülleri günlük ve taze gönderir. El değmeden vakumlu poşetlere hazırlanır. Müşterilerinize steril mamüller servis edersiniz. Düşük maliyete çok kazanç sağlarsınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir