FirmalarModaYaşam

Evde Davetiye Katlama İşi

Yeni yıla girmemize çok az bir süre kaldı ve şu aralar evde ek iş olarak en çok davetiye katlama işi yapılmakta. Davetiye katlama işinin ilanları ise her geçen gün artıyor. Sizde evinizde ek iş olarak davetiye katlamayı yapacaksanız bence kaçırmayın derim.

Yeni evlenen çiftler artık daha şekilli davetiyeleri tercih ediyor ve matbaalarda buna göre üretime başlamış. Davetiyeler hayatımızda önemli bir yeri vardır ve bu yüzden yapılan davetiyeler her zaman daha şekil , daha güzel olmalıdır. Hem hanımlarımız bu ek işinde 3-5 kuruş kazanır ama ne kadar fazla olursa fiyatta o kadar artar tabi.

Nasıl bir fiyat artışı olur şimdi davetiye başına siz 3-5 kuruş alırsınız ilk olarak ama ailenizin katkısıyla beraber günde 500 veya 1000 kadar davetiye katlama işi yaparsanız da günlük 10 – 15 TL rahat kazanırsınız.

Aylık olarak bakarsak da 500 – 750 TL gibi bir ek ücret bulunuyor. Ek iş ilanı arayanlar varsa KOZA YAĞMUR KRİSTAL DAMLA gibi büyük davetiye üreticilerini verebiliriz. İnternet sitesini ziyaret edin ve orada telefon numarası bulunur oradan iletişime geçip evde davetiye katlama işinde anlaşıp yapmaya başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir