FirmalarYaşam

Bir dedektif nasıl çalışır?

Herhangi bir kişi ile ticari bir alış veriş yaptınız ve verdiği adresin yanlış olduğu ortaya mı çıktı? Uzun süredir tanıdığınızı sandığınız kişinin adresini mi bilmiyorsunuz? Ulaşmak istediğiniz kişinin kimlik bilgilerinden hareket ederek, tüm Türkiye’ de ikamet ve iş adresi bilgilerine ulaşabiliyoruz. Profesyonel özel dedektiflerimiz, çeşitli teknik yöntemler kullanarak, adresine ulaşmak istediğiniz kişinin tüm adres bilgilerine ulaşabiliyor.
Adres bilgisini bulmak istediğiniz kişinin sadece kimlik bilgilerini biliyor olmanız, başlangıç aşamasında bizim için yeterli bir bilgidir. Dedektif gizlilik ilkesi, müşteri ile dedektiflik şirketimiz arasında imzalanan sözleşmenin gereği olarak, edinilen tüm bilgilerin, büyük bir gizlilikle elde edilmesini ve müşterimiz dışında kimse ile paylaşmamamız anlamına gelmektedir.
Adres takibi yapılan kişinin kimlik bilgilerinden hareket eden uzman dedektiflerimiz, kişinin arandığını fark etmeden, adres bilgilerine kısa süre içerisinde ulaşabilmektedir.
Dedektif nasıl çalışır? Dedektiflerimiz alanlarında aldıkları eğitim ve uzun çalışma yılları boyunca elde ettikleri birikimlerini kullanarak, özel teknik yöntemler kullanarak, ipuçlarını takip edip sonuca en kısa sürede ulaşmak için gerekli bir method oluştururlar. Edinilmek istenen bilgiler bazen çeşitli kurumlar aracılığıyla yapılan araştırmalar, bazen çevre araştırmaları, bazen takip ve izleme gerektirebilirler. Her farklı durum için izlenecek yöntemler aynı görünse de ince farklılıklar göstermektedir ve dedektiflerimizin uzmanlıkları sonucu tercih edilen yöntemler değişmektedir.
Her biri alnında eğitimli olan profesyonel dedektiflerimiz, uzun hizmet yılları boyunca edindikleri tecrübe ve bilgi birikimlerini bu eğitimlerinin üzerine katarak, teori ile pratik mükemmel bir birleşimini, ulaşmak istedikleri sonuçlara ulaşırken kullanmaktadır.
Yasalar çerçevesinde belirlenmiş olan tüm haklar ve yasaklar konusunda üst düzey bilgi sahibi olan tüm dedektiflerimiz, yine yasal çerçevede belirtilmiş esaslara göre hareket etmekte ve tüm çözümlere bu şekilde ulaşmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir