Moda

Kol saatleri iş görüşmelerinde önemli aksesuardır

Modanın günlük yaşantımızda artık vazgeçilmez bir gerçek olduğu hepimizin ortak kanısıdır. Sosyal çevremizde , iş görüşmelerinde, eğlencelerde; yani aklınıza gelebilecek her ortamda güyüm kuşamımıza dikkat ediyor, modaya uygun şekilde göz alıcı olmaya çalışıyoruz. Moda uygun giyinmek tabiki üzerinize yakışan uygun kıyafetleri seçmekle bitmiyor. Erkeklerde kol saati, yüzük, kravat iğnesi, hatta kol düğmeleri; kadınlarda ise çanta , takılar , saatler ve daha birçok farklı aksesuar sizin ne kadar uyumlu giyindiğinizi göstermede etkili oluyor. Bugün sizlere bu aksesuarlardan kol saatleri hakkında kısa biraz bilgi vermek istiyorum.

Bildiğiniz gibi daha önceki yıllarda çok farklı tip ve özelliklerde kol saatleri yoktu. Teknoloji ve modanın gelişmesiyle birçok firma da kendini geliştirerek ortaya yepyeni tasarım ve kreasyonlar sundu. Çalışma sistemi olarak quartz ve mekanik olarak karşımıza çıkan saatler, özelliklerine , yapıldığı maddenin cinsine göre de farklılık gösterebiliyor. Bazıları daha sportif görünümdeyken, bazıları şıklık ve zerafetin simgesi olarak kolunuzda parlıyor adeta. Klasik saatlerin daha pahalı olduğu biliniyor. Bu saatler el yapımı olup iş dünyasına hitap eden bir tarza sahip.
Model olarak kol saatleri bayan,erkek ve unisex olarak ayrılıyorlar. Tabi büyük markaların saatleri de fiyatta farklılık gösterebiliyor. Tarzı, cam cinsi, su geçirmezliği, alarmıi hangi taştan yapıldığı hep fiyata etki eden faktörler. Eğer bir kol saati almayı düşünüyorsanız kesinlikle iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Zira bu kadar model içinden istediğiniz gibi bulamamanız da olası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir