Moda

Firmamızdan Aldığınız Ürünler İçin Kargo Ücreti Ödemezsiniz

Kadın giyim sektöründe deri giyim ve deri ürünler önemli bir yere sahiptir. Herkesin özellikle kadınların dolabında mutlaka deri bir mont veya ceket vardır. Hatta kadınların çoğunda bu deri montların sayısı modele ve renge bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Piyasada çok fazla sayıda bayan derimont modeli olmasının yanı sıra oldukça farklı renklerde deri mont modeline de rastlamaktayız. Firma olarak bizler de sizlerin taleplerini ve ihtiyaçlarını değerlendirerek farklı modelde ve renkte deri mont veya ceket modellerine ürün portföyümüzde yer vermeye çalışıyoruz.

Deri bir monta veya cekete ihtiyacınız var ise öncelikle firmamızın internet sitesinde yer alan ürünlerimizi dikkatle incelemenizi öneriyoruz. Çünkü online mağazacılık yapan diğer firmalarda bizim firmamızda yer alan bayan derimont modellerinin çok az bir kısmını bulabilirsiniz.

İnternet üzerinden alışveriş yaparken insanların akıllarına takılan soruları da firma olarak net bir şekilde cevaplamaya çalışıyoruz. Geniş ürün yelpazemizden seçeceğiniz bayan deri mont modellerimizden herhangi birini almaya karar verdiğiniz zaman ürünün bulunduğunuz yere ücretsiz olarak gönderimini gerçekleştiriyoruz. Yani siz firmamızdan aldığınız ürünler için kargo parası ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Üstelik ödemelerinizi kredi kartınız ile taksitlendirerek de gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızdan satın almış olduğunuz ürünleri sizlere anlaşmalı olduğumuz kargo firmasının gönderim süresi olan en geç üç iş günü içerisinde göndermeye çalışıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir