FirmalarGündem

DENİZ RESTAURANT

 

İzmir’in gözde restaurantlarından biri olan deniz restaurant, otuz küsur yıllık deneyimiyle sizlerin damak tadına hitap edebilmek için her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektedir. Zengin menüsü ile bir çok alternatif sunan restaurant, tecrübe ve kaliteyi birleştirerek, özellikle deniz mahsullerinde en iyi tatları sizlere sunmaktadır.

Bilinen lezzetlerin yanı sıra kendine has tarifleri ile deniz mahsullerini yepyeni lezzetlere dönüştürerek, bilenin dışında farklı tatlar sunmaktadır.

Balığın ve diğer deniz mahsullerinin sağlığa olan faydasının üzerinde durarak, müşterileri için hem sağlıklı hem de lezzetli tarifler üreterek tüm İzmir de adını güvenle duyurmayı başarmıştır. Ayrıca linkte yer alacak olan siteyi ziyaret ederek, eşsiz yemek tariflerinin bazılarına da ulaşabilir ve tüm menüye göz atabilirsiniz.

Rezervasyon İçin

Televizyon kanallarında sıkça yer alan deniz restaurant, müşterileri için her türlü kolaylığı sağlayamaya yönelik bir sistem oluşturmuştur. Eğer daha önce rezervasyon yapılmadıysa cep telefonu referansı ile sisteme kayıt yapıldıktan sonra internet sitesi üzerinden rezervasyon yapılmaktadır. Bu sayede deniz restaurant, her müşterisini daha yakından tanımış olur. Eğer sisteme kayıt yaptırırken doğum tarihi bilgilerinizi verirseniz, doğum günleriniz için deniz restaurant, sizlere özel teklifler hazırlamaktadır. Eğer sisteme kayıt yaptırmak yerine direk telefon ile rezervasyon yaptırmak isterseniz diye bu seçenek de mevcuttur.

Eğer sizlerde bu eşsiz lezzetleri daha önce tatmadıysanız ve tatmak isterseniz Atatürk caddesi no; 188/B , Alsancak, izmir adresinde yer alan restauranta gidebilir ve ya bilgi ve rezervasyon için tel: (0232) 464 4499, (0232) 422 0601, (0232) 463 0086 numaralardan her hangi birini arayabilirsiniz. Ayrıca info@denizrestaurant.com.tr adresinden de iletişim sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir